Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Marketinges Munkaerő Kölcsönzés: Hozd Be a Profikat, Vidd Sikerre a Projektjeidet!

Szükséged van marketing szakértőkre egy-egy projekt erejéig, vagy hosszú távú marketing stratégiáid megvalósításához? Ne keress tovább! A marketinges munkaerő kölcsönzés szolgáltatásunkkal gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a szükséges szakemberekhez, akik hozzáértésükkel, friss ötleteikkel és innovatív megoldásaikkal segítenek abban, hogy vállalkozásod a lehető legjobban teljesítsen. Nincs több felesleges idő- és erőforrás pazarlás – csak eredményorientált marketing akciók, amelyek tényleg működnek. Csatlakozz hozzánk, és engedd, hogy szakértőink felemeljék vállalkozásodat egy új szintre!

Miért Érdemes a Marketinges Munkaerő Kölcsönzést Választanod?

 • Költséghatékonyság: Nem kell teljes állású alkalmazottat felvenned, így jelentősen csökkentheted a munkaerővel kapcsolatos kiadásaidat. Elszámolható kiadás. 
 • Rugalmas Szerződések: Projektekhez, szezonális kampányokhoz igazíthatod a kölcsönzött munkaerőt, amely csak akkor van jelen, amikor szükséged van rá.
 • Széles Szakértői Tudásbázis: Tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésedre, akik már bizonyítottak különböző iparágakban és számtalan sikeres projektben.
 • Gyors Integráció és Onboarding: Gyorsan és zökkenőmentesen integráljuk a szakértőket a meglévő csapatodba, hogy azonnal kezdhessétek a közös munkát.
 • Friss Perspektívák: Új személyek új ötleteket hoznak, frissítve ezzel a vállalkozás marketing stratégiáját.

Mit Kínálunk?

 • Teljes Körű Marketing Szolgáltatások: Akár digitális marketing, akár hagyományos média, PR, események szervezése, vagy közösségi média menedzsment, mi minden területen otthon vagyunk.
 • Adaptálható Szakértők: A legjobban képzett szakembereket biztosítjuk, akik képesek gyorsan alkalmazkodni a vállalkozásod speciális igényeihez.
 • Eredményorientált Projektek: Célunk, hogy minden egyes projekt vagy kampány mérhető eredményeket hozzon a vállalkozásod számára.
 • Folyamatos Támogatás és Kommunikáció: A projekt minden szakaszában tartjuk a kapcsolatot veled, így biztosítva, hogy mindig tisztában legyél a haladással és az eredményekkel.

Hogyan Működik a Folyamat?

 1. Konzultáció: Megbeszéljük a vállalkozásod igényeit, céljait és a projekt kritériumait.
 2. Szakértő Kiválasztása: Kiválasztjuk azokat a szakembereket, akik a legjobban illenek a projektprofilodhoz.
 3. Onboarding és Integráció: Segítünk a szakértők beilleszkedésében és a projekt elindításában.
 4. Projektmenedzsment és Végrehajtás: Folyamatosan menedzseljük a projektet, biztosítva, hogy minden zökkenőmentesen haladjon.
 5. Értékelés és Jelentéskészítés: Projekt végén értékeljük a teljesítményt, és részletes jelentést készítünk az eredményekről.

Miért válassz minket?

Szakértő csapatunk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a marketing minden területén. Megértjük, hogy minden vállalkozás egyedi, és ezért testreszabott megoldásokat kínálunk, amelyek garantáltan illeszkednek a vállalati céljaidhoz és piaci helyzetedhez.

Készen Állsz, Hogy Profikkal Dolgozz?

Ez a csomag különösen ajánlott olyan vállalkozások számára, akik dinamikusan szeretnék kezelni marketing tevékenységeiket, legyen szó startupokról, kis- és középvállalkozásokról, vagy nagyobb cégekről, amelyek projektek vagy szezonális kampányok során szükségük van extra marketing erőforrásokra.

Ha szeretnéd kihasználni a marketinges munkaerő kölcsönzés nyújtotta előnyöket, lépj velünk kapcsolatba, és kezdjük el együtt építeni vállalkozásod sikeres jövőjét!

Népszerű havi vagy egyszeri díjas csomag

Marketing munkaerő kölcsönzés
Marketing munkaerő kölcsönzés

990.000

Havi vagy egyszeri díj

 • Teljes Körű Marketing Támogatás: A csomag magában foglalja a stratégiai tervezéstől kezdve a végrehajtásig minden lépést, beleértve digitális marketing, tartalomgyártás, közösségi média kezelés, PR és hagyományos reklámtevékenységek.
 • Dedikált Projektmenedzser: Egy személyes kapcsolattartó, aki koordinálja a marketing tevékenységeket és biztosítja, hogy a projektek simán és határidőre valósuljanak meg.
 • Havi 4 Szakember: Az igényeidnek megfelelően választhatsz különböző szakterületek szakemberei közül, mint például SEO szakértő, tartalomíró, grafikus, PR manager vagy közösségi média menedzser.
 • Adaptív Stratégiai Alkalmazkodás: A piaci trendek és a visszajelzések alapján hónapról-hónapra finomítjuk a stratégiákat, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.
 • Havi Jelentéskészítés és Értékelés: Részletes jelentések a kampányok teljesítményéről, amelyek segítenek nyomon követni a ROI-t és informált döntéseket hozni a jövőbeni tevékenységekről.